Såå....

Pust....en lång dag igår och idag har jag både hunnit vara barnvakt och tagit emot en hund...

Vallhundsprovet då...shit så kul!!!

Chrille gick ut med en viss tvekan i hur han skulle göra med hämtet och detta lyste igenom i momentet, och bara de fick börja fösa så gick det kanon bra!

I hela hämtet fick de 31 poäng av 50 med kommentarerna "dåligt djup, för dåligt tempo, snett, lite för mycket av linjen men annars lungt och fint med bra kontroll"Sen var det bra runt pinnen , men sen strulade precis början av fösningen. Men bara ett par meter in på linjen så släppte det och nu gick det riktigt bra. 7 poäng av 10 med kommentaren "lite vingligt i början, annars fint"

Drivningen gick så kalas bra. Såg rutinerat och fint ut och man kunde inte gissa att detta var debuten både för Chrille och Fajta. Full pott i poängen 20 av 20 alltsåFålla in är Fajta grymt säker på och Chrille stod lugnt och väntade innan fåren på ett snyggt sätt gick in. han fick 1 poängs neddrag för tiden och då blev det 9 av 10.fålla ut hade domaren mycket noga förklarat hur han ville ha det, och självklart fixar mina idoler detta och gör tävlingens snyggaste fålla ut. 10 poäng av 10 och kommentaren "helt fantastiskt"Ev kommentarer i protokollet blev följande: "Mjuk, behaglig eyedog m fina tempoväxlingar och vinklingar. lågmält och behagligt förd och ett väldigt trevligt ekipage. Mycket lovande ekipage. Ny stjärna tänd på himlen"

Tror ni mig inte så kolla här>>

Häftigt!!! Domaren var väldigt förvånad över att han aldrig hade sett Chrille innan med tanke på det rutinerade intryck hans och Fajtas prestation utgjorde. Han sa att "nu kan Mosse och gänget slänga sig i väggen"Sen åkte vi vidare till trelleborg för att hälsa på kiva och hennes familj. Och det var ett härligt besök!!! Så bra hon hade det! Hon var lugn och harmonisk men ändå lycklig upp över öronen. Hon var så stolt när hon sprang ner och visade havet och när Tommy kastade leksaker!! Vi blev bjudna på en liten lunch och sen skrev jag över Kiva på Cristina. Och det känns helt rätt!!Nästa anhalt var halmstad där vi hämtade Smilla och blev bjudna på mat av min moster..... det fick plats lite...men det var väldigt lite.....vad som har hänt i dag kanske kommer rapport om i kväll.... om jag orkar. Ska ju träna lilla Herr Grå också...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och vem är herr grå?

Tack för sms:et...förgyllde min bilfärd må du tro.

Här är det varmt, värdigt varm...och gissa om jag gosat katt i natt..Gizmo är jättestor nu men samma bebis fortfarande...Linus försöker gosa men det kliar :-( in med piller och sen får han nöja sig med att leka och klappa på katten.

Idag ska vi till Vänerns vatten och bada HELA dagen,sen i morgon tar vi Göteborg och sen kommer kärleken ner ;-) för nu går det inte längre...70 mil och 2 veckor blev för mycket...Ha det gott så hörs vi

2008-07-29 @ 09:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0