Livet som...

hundägare har jag verkligen äntligen fått känna på. Långa promenader varje dag....

Idag blåser det halv storm och det pissregnar på tvären. Då är det inte jätte kul att rasta hundarna kl 05.10 på morgonen.... vet säkert alla ni andra, men jag har haft lyxen med stor trädgård och hundgård på dagarna.

Som väl var så har jag skaffat mig en lyx-handler som kommer och hämtar mina hundar de dagar jag inte ska träna lydnad. De hämtas, tvättas, borstas och fönas..... eller kanske inte.... Josse vallar med dom, så i dag lär de vara smutsigare när jag får tillbaka dom än när hon hämtade dom.

de här tidiga mornarna när jag öppnar har även gjort att jag behöver ta in nannys från olika håll. Varje onsdag kommer morfar från Falkenberg för att ta Smilla på morgonen och köra henne till skolan. På fredagar kommer Siss och gör det samma. Tur att det finns så otroliga människor i ens närhet som alltid ställer upp! Hoppas bara jag kan åtgärda all hjälp på något sätt!

Nähä... plikten kallar!

Dags igen kanske?

Ojoj…. Vilken vinter/vår/sommar vi har haft! Har varken lust eller ork att redogöra för allt, så för att göra en lång historia kort så har allt resulterat i en liten flytt…. Numer bor jag och hundar och Smilla i Grimeton.


Allt har varit… ja…. mycket liksom och hundar har inte varit prio 1 under väldigt lång tid, och eftersom bloggen är främst ämnad för hundsnack, så har därför inte heller den varit ens prio 2. 


Men nu är vi tillbaka! I form, vässade och starkare än någonsin!


Jag kommer under de närmaste dagarna att uppdatera med allt från SM, DM, rankingtävlingar och andra små tävlingar (både mina och andras). Ni ska få veta allt om Fajtas hemska fällning till Bitas fantastiska bedrift i Oskarström.


Men inte idag……


Idag sitter vi och njuter av den fantastiska hösten vi har framför oss och morsan Busys sista agilitystart innan pensionen….. vilken resulterade i vinst och uppflyttningspinne till AG3! Snacka om att "kasta in handduken" med "flaggan i topp"!!!!


VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL UNDERBARASTE BUSY!!!


 

 


Bästaste Bita har idag (väldigt otippat) b...

Bästaste Bita har idag (väldigt otippat) blivit klass 3 hund! Guldigaste gullhund!