Är det bara jag eller....

Jag brukar inte skriva om andra människor i bloggen (ok...undantag för träningskompisar och sånt) men nu kan jag inte låta bli. De som står bakom detta bryr jag mig faktiskt inte om längre.

Igår var Smilla hos en kompis och lekte. Hon kom dit på förmiddagen och vid lunch ringde barnets mamma och undrade om Smilla fick äta där. -Visst inga problem. Vid tre tiden ringde jag och undrade om de inte började tröttna på henne, men nej då... det gick så bra och barnen lekte så bra ihop. Pappan sa att han skulle bort en sväng, men hon fick gärna stanna ändå. Jaja, sa jag, annars så skickar ni bara hem henne, hon har ju varit där hela dagen och jag förstå om ni vill vara själv och så, sa jag. Men som sagt hon stannade och en timme senare åker Chrille iväg för att köpa cigg och ska hämta henne på vägen.

När han kliver in så får han reda på att barnen är själva hemma!!! En 5 och en 4 åring är allstå lämnade ensamma hemma. enligt dem så har de kollat på hela Shrek filmen och sedan lekt en stund också sedan pappan åkte iväg!! Chrille blir klart irriterad och går ut, varpå han möter farmor i familjen som kommer hem från en liten resa. han trodde givetvis att iallafall hon (som bor granne) var hemma. farmor tror inte Chrille när han säger att barnen är själva och går runt och ropar efter pappan ett tag. Chrille väntar en 10 minuter innan pappan kommer hem. med ett släp lastat med brädor. "Det tog lite längre tid än jag beräknat, jag trodde det bara skulle ta 20 minuter" säger pappan till sitt försvar! Nu är nog den bekantskapen bruten för alltid och eftersom pappan inte kunde garantera att det inte skulle kunna hända igen, för han "tänker inte på sånt" och inte ens ber om ursäkt för att han lämnat inte bara sitt eget utan någon annans barn helt jävla ensmma i ett stort hus på en gård full med faror. Fan vad arg jag blir!!! Så jälva oansvarig att jag inte vet vart jag ska bli av. När pappan sa att han skulle åka en sväng, så tog jag självklart förgivet att mamman var hemma. han kunde väl skickar upp barnen till oss iallafall. Han visst ju att vi var hemma!!!!

Jag har idag försökt förklara för Smilla (utan att kasta smuts på någon utan bara rent generellt) att om hon är hos någon kompis eller så och de får reda på att de ska få vara själva, så får hon säga att hon inte får vara själv för sin mamma och pappa. jag vill inte ens tänka på vad som skulle kunna hända. Jag som aldrig ens skulle lämna henne själv hemma för att hämta tidningen och känner mig orolig om hon är inne och leker själv när jag är nere och tränar på planen nedanför huset..... vet inte om jag är en hönsmamma eller bara en helt vanlig förälder som tar ansvar för mitt barn..... och även så klart tar ansvar för de barn som är här och leker!!!!

Kommentarer
Postat av: Smulan

Jag säger bara....WHAT!!!!

Är killen helt befriad från ansvar eller är han bara dum???

Jag som du lämnar inte min lille ensam, jo ut med soporna och in igen. Och att lämna 2 påhittiga barn skulle inte falla mig.Min blogg då...jag kommer aldrig att acceptera mitt liv som det är nu, vägrar att leva med den sorgen och smärtan vår vänskap trots allt har skapat...även om det vi verkligen haft har varit så kanon, de gånger det har varit på bådas villkor.Han skickade ett mess efter det att jag skrivit min blogg...massor med ursäkter och knepiga förklaringar. Sen avslutade han med något ännumera wakko..."Vad vill du att jag ska säga? Jag älskar dig så mitt hjärta brister men har varit för feg att säga det."

Ehhh jaha...hoppsan..vad f-n ska man säga då, de känslorna har ju inte jag haft i alla fall.

Harklade ur mig nått i stil med "Varför tror du att jag vill att du säger någonting, kanske ska du lyssna för en gång skull,du har liksom sårat mig djup mer än 1 gång"Så nu står jag här ...redo att kliva av tåget...med vetskapen om att den personen jag har tytt mig till,pratat med och sett som min soulmate är kär i mig och har varit det i typ 5 år?!? Men kliva av det ska jag det kan jag lova.Som du ser...jag är en jävel på kärlek...åhhh jag blir så trött på allt sånt här.Så om du inte hör något från mig så har jag blitt nunna.

2008-07-15 @ 18:08:54
Postat av: christel

Inte alls förvånad..Män är sådana!!!! ja inte alla..MEN många. Förstår dig och din oro..

vi ses i morrn bitti och jag hämtar Camilla och Söta Imma innan jag kör..roligare med sällskap i bilen juhe..see ya

2008-07-15 @ 22:27:10
URL: http://www.freewebs.com/xaxxa/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0