Det är inte sant

Ringde nyss till Försäkringskassan för att kolla när jag ska få mina föräldrapengar. Hamnade på plats 296 och beslutade mig för att vänta i brist på annat att göra. Kommer till slut fram och ska dröja en stund för att damen i andra ändan ska titta på mitt ärende.....och blir bortkopplad!!!!   Gaaaahhhhhh!!!!!

Men nu skiner solen igen, så jag får väl ta och klippa gräset. Lite blött och lite tungt....men hellre det än att sitta och reta mig på försäkringskassan i timmar.

Kommentarer
Postat av: N I C O L E

Hej!Har upptäckt en jätte bra sida där man får gratis saker, som gratisbio ungefär :) Bli medlem du med :)http://www.SuperGratis.se/?r=43278

2008-07-29 @ 13:02:17
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: Smulan

Hej där!Ja vi är ju i krokarna nu ;-) Men det blir inget Göteborg idag...kanske på lördag om allt vill sig.

Hamnade på akuten med Josse i går kväll,magsmärtor och misstänkt blindtarm...men de kunde inte hitta något, hon är inte gravid, har inga cystor, den blinda tarmen såg bra ut just nu...men hennes snabbsänka var ganska så högt och de tyckte vi skulle avvakta lite ifall det trots allt är blindtarmen...och att sitta på sjukan i Göteborg om hon måste opereras känns som det kan kvitta.

Jag tar turen till dig senare ;-) Nu ska jag elda i pannan så jag kan duscha.. bök att bo i hus,vill hem till mitt bortskämda stadsboende.

Kram

2008-07-30 @ 08:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0