Fredags mys

Äntligen fredag kväll! Jag har handlat, tränat, rensat ogräs, lagat mat och ja...känner mig rätt så nöjd! Ett glas vin och familjen brevid mig i soffan. Brasan är tänd och godiset på väg! Nu ska jag vässa min stämma och göra mitt bästa till "Singing Bee"!

Trevlig helg på er allihop!

Kommentarer
Postat av: Smulan

Ja du är dutti du...ta 2 glas så kan du rapa ikapp med Smilla...själv får jag väl äta bönor eller nått sånt om jag ska kunna hänga med pruttkudden.

Ha en mysig kväll

2008-06-27 @ 20:49:25
Postat av: christel

hej..mys pys..en annan har efter en sträng arbetskväll, huvudvärk!!..en förtvivlad sambo som råkat köra på ett råådjur ikväll(den dog)!! Nu blir det fika och sedan sängen..

see u

2008-06-27 @ 22:49:47
URL: http://www.freewebs.com/xaxxa/
Postat av: pippi

Vad härligt med egna fårskallar sakna. Men, näe, jag får hålla mig tillgodo med andras och det räcker bra det. Då slipper jag tänka på sådant som rymningar, stängsel och el lerLäste att du blidde ensam hemma häromdagen, visst är det härligt! Tidigare ville man ju ha FF (föräldrafritt) hemma, nu njuter man av stunderna man har BF asgIgår fick jag äntligen på nya däck på rockarden. De gamla har varit i uruselt skick så jag har fått köra väääligt försiktigt på sistone. Hjulen jag har är ju då givetvis av en äldre modell med en sådan där udda dimenssion så att det är snar på omöjligt att hitta nytt. Så, idag ska jag ut på långtur med hästarna.

Ha dé gott.

/pippi

2008-06-28 @ 06:51:37
Postat av: Smulan

Hetsa inte uppdig för mycket i avundsjukan...vi ska bara till skara på barndopet

Det blir inte så stora utsvävningar här heller, får väl satsa på hugget istället ;-) kanske man kan få lite roligt denna sommaren i alla fall :-)

2008-06-28 @ 10:55:12
Postat av: christel

Hej. men nu då..blir du avis nu då ? :D

skoja bara..gick bra på tävlingen..trots en halv död matte ;-)

2008-06-28 @ 20:48:00
URL: http://www.freewebs.com/xaxxa/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0