Såå...

Barnet och gubben är avlämnade på varsit ställe och jag ska sätta igång med att plugga.
Idag är Chrilles sista dag på jobbet. På måndag möter han nya utmaningar och en spännande tid kommer. Det är så roligt att han har fått detta nya jobbet. Passar antagligen honom som handen i handsken.

Det har blivit ganska mycket "Bita" diskussioner hemma också. Nån är vansinnigt avundsjuk och undrar om jag ska ha denna nya förmåga som min egen också....

Så här är planen. Bita ska först och främst få komma in i vår familj och i vår flock. Sen är det vardagslydnad som gäller innan det är dags för vallningslydnaden. Valla med henne kommer både jag och Chrille att göra. Lydnads träningen kommer inte att starta på allvar innan hon antagligen är två år. Jag vill satsa på Fajta fullt ut och då finns inte riktigt tiden för en till lydnadshund i dags läget. Men eftersom Fajta så ofta åker i väg och vallar så passar det ju väldigt bra om jag också kan få in en liten fot där. Chrille kommer att fortsätta med Fajtas vallningskarriär precis som planerat och när hon inte finns tillgänglig pga lydnadsbiten (som hon faktiskt är köpt för) så har han en reserv i Bita. Så ser man på det stora hela så blir nog Bita mer familjens hund än min. Fajta däremot hon är min, bara min. Att Chrille får låna henne till vallningen var ett litet misstag från min sida. Jag trodde aldrig att han skulle hålla i träningen så bra som han har gjort. Men det var ett bra misstag att låta honom få cen bite, för helt plötsligt har vi åter ett gemensamt intresse och det är värt väldigt mycket mer än min vallningskarriär med Fajta.

Nog om det! Det ska iallafall bli väldigt roligt med en valp i huset igen! Minns hur det var för två år sedan....

image5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0