En liten...

hittade den hos http://jyees89.blogg.se/

"Efter mikrokirurgernas konferans i New York satt de ledande kirugerna och drack. När de blev aspackade började dom tänkte på sina störta triumfer. Den första, en australiensk kirurg berättar: 

-Vi fick in en kille som klämde fast sig i en press vid ett tryckeri i förra året. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger konstruerade en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp. Så när han återgick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.

 - Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg. Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp, nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

Den svenske kirurgen ville inte vara sämre:
 - En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en kropp. Armar på den ena änden och ben på den andra. Till slut blev det en man som heter Fredrik Reinfeldt och han gör hela jävla landet arbetslösa.

Kommentarer
Postat av: Smulan

AHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments at all ASG

2008-09-16 @ 12:28:19
Postat av: christel

Hallojsan :D kulig läsning här idag!!

Har blivit dyngförkyld, feber och helt väck. Ligger mest i soffan och läser(knappt det) sover mest lixom!! Står lite reserv här och var nu på en del tävlingar i lkl spår..tidigt på en del..så kanske kanske..hoppfull som man är. Men inte denna helg..som tur är..kan ju inte vara uppe mer än drygt en timme..så säger kroppen - gå och lägg dig!

Gabbe tycker jag ska sluta rök nu..har du hört nåt så dumt?????

kramis

2008-09-16 @ 20:29:57
URL: http://www.freewebs.com/xaxxa/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0