Hundar!!

Det är så roligt med hundar. I kväll när vi hade tränat, jag och Josse, så fick alla fyra (Busy, Buy, Fajta och Bita) springa och leka lite. Fajta försökte imponera på sin mamma med att fostra lillasyster Buy, men se det accepterades inte av härskarinnan Busy. lite fick Fajta göra, men inte för mycket. Busy passade också på att visa Bita tillrätta i rangskalan. Det är grymt häftigt att bara studera..... Så mycket man kan läsa och se av att bara titta. Busy hade en hel del att hålla reda på med tre döttrar rännande runt benen och till slut så ansåg hon att nu får de sköta sig själv och gick mest och strosade runt oss tvåbeningar. Bita hittade givetvis en lerpöl som bara skrek "-Rulla dig"....

Träningen gick bra! Först en hel del fritt följ med kommendering. Det var helt klart dags att kolla av hur det såg ut när man gick mer än fyra steg. Helt ok... lite taskig position ibland och sega sättande, men det är bra. Nu har vi något att träna på.

en rak inkallning med HÖG fart och sen kvällens höjdpunkt. RUTAN!!! Har kört en del rutan träning på mina superkorta träningspass hemma i helgen. Och detta har verkligen gett utdelning. FOKUS och FART!!! Tjuvstarter och startgnäll!! I like!!! (vet ju att dessa saker är så enkla att ta bort, så jag bryr mig föga om detta. Det är ju bara ett tecken på vilja!!!)

Sen dirigeringsapporteringen med nytt upplägg på skicket som verkar fungera bra.

Vittring med GALOPP hela vägen in och väldigt bra sökarbete!!!

Alltihop avslutades med kaffe. Kan inte bli bättre!

Kommentarer
Postat av: Smulan

Det är såååå härligt att läsa dina hundbloggar igen.

Kul att du fått snurr på henne.Kram

2008-09-07 @ 22:52:53
Postat av: Kia

åh så härligt det låter, sådär skulle träningen alltid se ut! :)

2008-09-09 @ 21:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0