ValpkursIdag bär det av på valpkurs med alla dessa små raringar som växt upp till små monster! Värsta slyngelålderna med alla möjliga hyss!!

Min lilla Bit är inget undantag! Ibland känns hon som värsta ADHD-barn (inget illa menat mot dessa barn, de är ju lika underbara som alla andra) Hon hittar på hyss som man inte ens trodde fanns. Häromdagen så drog hon fram ett fat som var fyllt med stenar (Smillas bidrag till pynt på trappan) och plockade ut varenda sten och slängde runt dem på trappan. STENKUL!!

Men igår slog hon mig med häpnad i att faktiskt lägga sig själv när vi gick runt fållan. Inkallningar med ligg ungerar också. Det är inte vackert precis. Hon travar fram med lågt "Busy-huvud" och blänger hela tiden. MEN, hon lägger sig! Fast det har hon säkert glömt i dag på kursen..... Tänk när jag gick där med lilla prinsessan Fajta... Hon spatserade runt med sina vita ben och bara var såååå lydig. Känns som hundra år sedan!Fajta 1 månad äldre än vad Bita är nu..... ojoj.... hur ska sagan om Bita-Bus egentligen sluta?

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Ååh så söta :) ja visst blir man glad av att se Mamma Mia

2008-09-13 @ 11:55:47
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0