Akademiker

Det har jag blivit...uti fingertopparna.... Livet som student är verkligen inte lätt...med tanke på att jag nu sitter och ojjar mig över blåsor på bägge händerna efter dagens krattning. Tänker tillbaka på tiden när grep och piasava var som fastvuxna i händerna. När jag jobbade ensam i Laholm och mockade till 60 kusar varje dag..... en dags krattning tar nu slut på nävarna....vad hände på vägen??

eller att jag igår fick andnöd efter att ha sprungit runt och hållit i en jäkla pinne fastsatt på Smillas cykel....förr så fodrade jag först alla 60 hästarna, sen skulle öbäcken ut, det skulle mockas, slitas i hösilage till förbannelse, sen skulle dom in igen, middagsfodras, rida ett par tre hästar innan kvällsfodringen...och allt detta på en kost av kaffe, cigg och knäckebröd. nemas problemas....ja menar, vad är det mot att springa efter en 5 åring på cykel i 10 minuter???

Är det ett tecken på att jag börjar bli gammal, lat eller är det bara vårt klimat som spökar?? Jag röstar för klimatet.

Kommentarer
Postat av: Smulan

Klimatet helt klart :-)

2009-04-13 @ 20:32:49
Postat av: Sanna

Absolut klimatet!

Helt utan tvekan!Ha det!

2009-04-20 @ 03:09:26
URL: http://vallby.blogg .se
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på hela sex stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-2.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-4.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-6.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/april/saljes-8.html#commentOm du vill ha en design helt enligt dina instruktioner kan du också beställa en alldeles egen! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag!

2009-04-20 @ 03:12:45
URL: http://liddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0