Så lycklig

I morse drog vi till "Torpa ponnylek" på "extra ridning". Hon har äntligen fått börja på ridning, efter 3 års låååång längtan. Egentligen rider hon på lördagarna, men idag fick vi möjligheten att åka dit för lite extra ridning. När Smilla satt på hästen så berättade hon att "Det här är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Jag är så glad, så glad".

Kommentarer
Postat av: Syster

Jag frågade härom dagen om det var en frihetskänsla att sitta på hästryggen. Då bara log hon och sa "Alltså, jag äääääälskar djur"

2009-04-19 @ 22:09:58
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hon är en riktig sötnos!

Hoppas att födelsedagen snart blir en riktig lyckodag!Ha det!

2009-04-20 @ 03:11:04
Postat av: Smulan

Ohh en naturbegåvning på hästryggen, kan tänka mig att hon är nöjd nu den lilla skruttan. Hur lång tid tar det innan vi får se dig på hästryggen igen då?Tala inte om hålet i den boken...suck det har varit enorm här med denna månaden, men fönster shoppa är kul det också och JA jag fann en hel massa inspiration,jösses vad myket sköna ting det finns.Men jag måste börja med att måla, det ser för taskigt ut sedan mellanväggen i sovrummet rasade...den rev sönder halva väggen och dörrfodren så där får jag lägga lite energi nu. Tur att rummet inte är så stort.

Ha det gott

2009-04-20 @ 10:43:50
Postat av: lotta med juniocola

å vilken gullfia hon är, förståår att hon är lycklig nu:)å så roligt...önskar att mina söner ville rida..G red ett tag när han var mindre men lade av efter ett år:(synd, för det är ju mycket roligare att följa till ridningen än en kall hockeyrink;)..jag får väl ta upp ridningen själv om jag ska få bli stalltjej igen;)

2009-04-20 @ 15:54:20
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Majja

Tack för den puschande kommentaren! Jag måste sluta tänka så mycket och börja agera istället! Fan va det är jobbigt att vara människa! Man grubblar ju så jädrans mycket! Jag behöver träffa hundmänniskor oftare!

2009-04-21 @ 07:30:08
URL: http://maxdenstore.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0