Vi är faktiskt hemma...

Men bloggandet har verkligen tagit semester!

Vi tränar och fixar och donar och står i!

Vi har faktiskt fått till riktigt bra träningspass det senaste. Fajta har visat en hel del attityd och vilja. Skönt att vara tillbaka på "gamla" banor igen! Rutan börjar se riktigt bra ut, vittringen lika så. josse gav mig bra support igår vad gäller tempot i momentet, så det kommer jag att tänka en del på i fortsättningen.

Bita har fått börja leka lite lydnad igen och hon är bara för härlig. Inget blir bra, rätt eller riktigt, men roligt har hon!

Hundarna har fått valla en del sista tiden också. Fåren står nu nere vid parkeringen och då är det väldigt lätt att bara slinka ner och träna lite. Fajta går riktigt bra, men Chrille behöver börja sätta sina visselsignaler nu. Bita är underbart ung och härlig i vallningen. hon har mycket kvar att mogna, lära och utvecklas. men hon kommer säkert att bli riktigt härlig även här när hon blir "klar".

Josse och jag har börjat projekt "trädgårdar i nöd". Nu ska våra dagar förgyllas av rabattrensing, växtplantering och trädgårdsplanering! Skit kul! Vi började med att hämta och köra på stenar igår och idag drog vi igång med en mega röjning bland Josses brännässle-odling idag. Den behövde gallras rejält och VIPS så var där en rabatt! I morgon fortsätter vi hos henne och när allt där är klart, så drar vi kosan hitåt!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ha på fyran ikväll så kanske smilla får en glimt av sin moster i regnet.

2009-08-03 @ 19:16:46
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/
Postat av: Camilla & kidsen.

Vi är också hemma! Hör av dig när du har räddat trädgårdarna, så kan vi väl ses.

2009-08-04 @ 13:07:41
Postat av: Kitty å flåcken

Här finns en till trädgård som behöver räddas ;-)

2009-08-04 @ 23:05:15
URL: http://www.hundtrim.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0