Uppdatering innan

jag försvinner in i bokföringsdimman igen!

Nu har snön kommit! HELT UNDERBART!!!! Det är ljust och vitt överallt. På klubben i torsdags så släktes lamporna just när småtjejerna lekte som bäst och det gjorde inget! Man såg så bra ändå! Igår kom det mängder som dessvärre redan börjat töa bort! Bäst att njuta så länge man kan!

Tränade som sagt i issnö/regn i torsdags! Fajta fick en ordentlig genomkörare på dirr.-apporten. fungerade så klart bättre än jag tänkt, så det blev inte så mycket av den träningen som jag planerat, men det gör inget. Bita fick köra mest fritt följ och leka med bollar. Hon börjar bli liiiite nonchig på att lämna tillbaka, så lite lekregler är aldrig fel att uppdatera!

I går var det dags för avslutning på valpkursen (nu är det alltså definitivt, Bita är ingen valp längre) hos Josse. Bita skötte sig helt exemplariskt! Hon slog mig med häpnad hur lydig hon faktiskt var med fåren, med tanke på att husse släppt henne på lösa får de senaste gångerna. Enda gången vi fick lite problem var när vi tränade vinklingar. Hon fick lite Fajta-huvud och vågade inte lämna matte....och när jag jagade på henne så blev hon olydig.... Spelar ingen roll... men lite frustrerande var det allt. Det ska verkligen bli skitkul och se hur hennes framtida vallningskarriär ser ut!! vad gäller Fajta under året, så är allt så oklart. Det finns mängder med IK1 under våren, men det är så svårt att planera in något när vi inte har den blekaste aning om löp. Jag hoppas ju att hon börjar löpa vilken dag som helst. Då hinner jag tävla både i Malmö och på DM i Oskarström. Sen skulle ju ett par månader vara vikta åt valpar... Och för Bitas träningssatsning....

Den som lever får se.

Dagen ska ägnas helt ensam hemma med enda sällskap (ev en katt iofs) av dator och bokföringspärmar. Sätter jag en jäkla sprutt under dagen så kanske, kanske jag blir färdig med sista bolaget, iallafall som senast i morgon. Sen behöver jag sätta igång med skolarbetet igen. Har en bok som ska läsas inför ett stundande litteraturseminarium i Karlstad 11 mars.

Nä, nu kan jag inte sitta här längre. jag har rast fram till kl 8, så nu får jag skynda runt till alla vänner här ute på nätet!

Kommentarer
Postat av: lotta, Juni o Cola

ska bli kul att följa er under våren och sommaren:)isch bokföringsdimman..den lät inge kul..men det är väl för att jag inte fattar nåt av den;)kul att ni fått snö till sist, för visst blir det ljusare:)ha det fint!

2009-02-22 @ 17:48:57
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Kia

om bokföringen blir för jobbig så får du gärna slänga över lite till mig (på egen risk förstås), det där låter för jäkla jobbigt.

2009-02-22 @ 22:42:18
URL: http://www.blogtown.se/profile.php?id=Hunny
Postat av: Kitty å flåcken

Tittade just ut en stund ur bokföringsdimman och skrev lite i bloggen. Konstigt man blir för kyld va. Bokföringsdimma kan inte va nyttig ..... ;-)

2009-02-23 @ 13:30:42
URL: http://www.hundtrim.nu
Postat av: Anonym

Tack för omtanken .

2009-02-24 @ 16:49:20
Postat av: Anonym

Tack för ännu en bra dag i Varberg. De små isprinsessorna slocknade på 30 sekunder när vi väl kom hem. :-)Vi trivs verkligen i ert sällskap och vi är så glada och tacksamma att ni finns!2009-02-24 @ 22:18:12
Postat av: Camilla, Lisa och Ebba...

(just in case - Camilla, Lisa och Ebba)... skrev ovanstående. Det krånglar med namnet ibland när man ska kommentera. Vet inte om det bara är för oss.

2009-02-24 @ 22:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0