Vem är jag?

Nu har jag slagits med blinningarna ackompanjerad av gräsklipparen och får sitta inne en stund för att "slicka mina sår".

Hittade ett personlighetstest hos Sanna

Stämde så gott som på pricken!

Din personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.


Kommentarer
Postat av: lois

hejsan! Glöm inte att delta i min tävling, sponsrad utav barnängen. Det enda du behöver göra för att tävla är att skriva en kommentar i detta inlägg: http://www.loiz.se/2009/jul/613/Vinn-ett-kit-fraan-Barnaengen/ Lycka till! /lois.

2009-07-12 @ 15:31:42
URL: http://www.loiz.se
Postat av: Kitty å flåcken

Hihi proffsig pokerspelare hade väl passat mumma i plånboken ;-)

2009-07-12 @ 23:10:39
URL: http://www.hundtrim.nu
Postat av: Nougatkolan

Hello!

Himla synd att jag missade Malin Baryard som sommarpratare! Det du säger stämmer så bra, att försöka hitta sin egen linje och hålla fast vid den är jätteviktigt. Man är så snabb att kasta om när träningen inte går som man vill och till slut vet man inte vem man är och vad man egentligen vill. Det är jättebra att lyssna på andra, få råd och input, men sedan måste man forma sin egen väg - och stå för den. Man (läs jag) är dålig på att lita min min magkänsla, men den är ju A och O för att man ska trivas med det man gör.

Härligt att Malin fick dig att tänka till! :-) Undrar om programmet finns att lyssna på någonstans?!

2009-07-13 @ 09:51:21
URL: http://web,mac,com/jackeoki
Postat av: Ellinor

Gissa vem som passade att vara hemmafru,psykolog eller präst?

2009-07-13 @ 15:31:11
Postat av: Kajsa

Så det är du som ska spela poker, inte jag! Äntligen fick vi svar på varför jag aldrig vinner. Måste själv ta det där testet nu.

2009-07-13 @ 16:00:54
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/
Postat av: Syster

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

2009-07-13 @ 16:05:32
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag har gjort det här testet innan, och fick faktiskt samma resultat då.Din personlighetstyp:Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.Karriärer som skulle kunna passa dig:Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

2009-07-13 @ 19:13:43
Postat av: lotta med Juni o Cola

......hundtränare glömde de skriva;)blää, vad läbbigt med ormarna..även om de inte är farliga...:(jag skulle kissa på mig varje gång de kom in..SPECIELLT om jag trampade på demRYSER

2009-07-14 @ 10:14:30
URL: http://juniocola.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0