Grattis VBK!! Uppdaterad med bild...

Igår drog jag in till klubben för att agera lagledare för varbergslaget i årets upplaga av Hallandskampen.

Jag har varit med och tagit ut lydnadsekipagen genom en kvaltävling tidigare i höst och så var det två apellekipage anmälda.

Hela tävlingen började ute på markerna med spåren. Sedan kom spårhundarna in och fick köra sin budföring. Sen efter lite förseningar och en galen plats för lydnadshundarna (hjälp...ska ´Bita verkligen ut i sånna startfält?) så gick iallafall första varbergs tjejen ut som startnummer 2, Linnea och Rocky. de gjorde ett kalas program som verklige satte press på de andra ekipagen. Emma och Alice gick ut direkt efter och missade tyvärr läggandet, men annars så var det kalasbra. Det var den absoluta debuten för Emma så hon var ganska nervös!

När lydnadshundarna var klara var Rosa och Ami först ut. En 0:a på framförgåendet drog kanske ner betyget något, men resten så riktigt bra ut. Sedan var det väntan hela klassen tills Cissi och Albin gick ut som sista startande. Albin var galen och ville massor. Lite mer än Cissi, så lite slarv men absoult ett härligt program.

Sen räknades det för fullt på knasliet, poäng hit och procent dit och tro det eller ej...... Varbergslaget vann!! Och vi hade även bästa ekipage i respektive grupp!! VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL ER 4!!!!Det var skitkul att vara med på tävling och bara hejja och coacha!! Kanske skulle prova det oftare? Jag vill iallafall gärna prova igen nästa år, när vi får försvara titeln!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Taaack :) Kan jag ju passa på att fråga dig när jag hittade hit om du vet hur man anmäler sig till Lydaden som shäferhundklubben ska ha den 7/11 i Varberg? får inte fram det på SBK? tack för gratulationerna och tack för en toppen dag igår :)

2009-10-04 @ 10:07:44
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/
Postat av: Camilla S

Visst är det kul att bara vara publik? Kanske skulle dra ihop en egen "talanggrupp" för nya och gamla tävlande i distriktet, du och jag. Lite tävlingsspykologi, lite praktiskt om hur en tävling går till, lite momentträning, lite... tja. Coacning och förberedelser, helt enkelt.Du har tomt i din kalender 2010, eller? ;-)

2009-10-05 @ 09:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0