Det där med mat...

Med en febersjuk dotter hemma som har ätit två baconbitar, två bett på en macka och en halv glass på tre dagar, så känns det så där inspirerande med mat.

Så har det dessutom blivit dags att börja ge Bita lite mer mat. Josse tycker att pälsen står ut på magen och min syster är helt övertygad om att hon känt valparna i magen (om det har tagit sig, så är väl fostrena sisådär 5 mm vid detta laget...) Men som sagt, hon är ingen stor och stabbig hund, med sina 12 kg, så det gör ingen fara om jag fodrar upp henne ifall att..

Ni som har Busyborder-hundar vet säkert precis som jag, vad de tycker om mat.... Mat är ett nödvändigt ont och man ätet bara precis så många tuggor det krävs för att stilla hungerskänslorna, sen kan man hitta på något annat igen.

Då kan ni ju tänka er hur lätt det är att få Bita att äta lite mer..... Tycker man nästan får truga i henne maten med en vanlig portion..... 1/3 dels mått mer.... det blir bara föööör mycket....


Kommentarer
Postat av: christel Blennerup

lycka till med valparna :)) måste komma och gosa med dom sen ju ;P

GOD JUL :))

2010-12-21 @ 10:13:17
URL: http://www.freewebs.com/xaxxa/
Postat av: sis

2010-12-22 @ 19:20:02
URL: http://os
Postat av: sis

Jag HAR känt dom, så det så!

2010-12-22 @ 19:20:22
URL: http://oddsfantasten.blogg.se/
Postat av: Anna - med hund i hälarna

Va roligt att du nämner matintaget på busyhundarna! Grym är precis likadan, försöker jag lägga på liiite till på portionen så håller han verkligen på att kräkas och tittar anklagande på mig. Fast det är klart, är rätt nöjd med min lätta lilla kille, 15 kg senor och muskler....

2010-12-23 @ 00:12:07
URL: http://www.hildings.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0