Nedrans vittring

Idag var vi sååå nära att få riktigt fina poäng. Inte för att 300,5 är dåligt, men det var såååå sjukt nära till ännu finare. Fajta missbedömde vittringen. Går ut fint och söker i bakkant på ringen. Hittar rätt och vänder och tar sats för att komma in och upptäcker då pinnarna i framkan också. Vilket gör henne osäker, hon släpper pinnen och kollar av för att sedan ta rätt pinne igen (som låg typ 0,5 cm från en annan). Resulterade i 5,5 iställer för 10..... 13, 5 poäng bort..... Tappade även på friaföljet (9) och på dirr apport (9) annars var det 10 resten!

Hon var grymt överladdad och lite väl spänd i musklerna för att göra ett fint fritt följ. Pendlade en del och tråkig höger förflyttning, anars ok. Alla sättande satt (haha). Gå-runt-rutan kändes som en katastrof.... måste verkligen jobba stenhårt med den... Men nöjd är jag över dirr-apporten. Fajta vill altid ta vänster på tävling, och av någon märklig anldening får jag alltid lottat höger också.... Detta har vi jobbat med och idag drog Fajta direkt vänster, stannade och tog en snurr för att sedan gå ut till höger skita fint!! Duktig tös! Även fjärren gick fin-fint. nya träningen börjar ge resultat. Plus att det var grymt snabba skiften idag, något som passar vår fjärr.

Så... tack vare alla era hållna tummar så spräckte vi då äntligen 300-gränsen. klart att det hjälpte att vi är så ruggigt duktiga också ;)

Och jag fick en ny advents-stjärna också (bra nu när du flyttat hemifrån, var Josses kommentar) på köpet!

Kommentarer
Postat av: Marika, Nellie & Speja

Låter ju kanon!!! GRATTIS i stora mängder:-)Känner du kramen KRAM

2010-11-14 @ 20:03:01
URL: http://nellierosso.dinstudio.se
Postat av: Camilla

Grattis till kanonpoäng, vad ni är duktiga!

2010-11-14 @ 21:19:21
Postat av: Alex

Ojoj ni har oxå såna!! Hmm jag har inte tränat så mkt men jag fick pinne i båda klasserna.....

2010-11-15 @ 19:53:14
Postat av: andrea o goliath

Ruggigt duktiga är bara förnamnet...!

Kanonpoäng och ändå en miss..!!

Vi gillar 10:or och många av dom...

Många kramar ifrån oss...

2010-11-21 @ 14:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0