Inspirerad! (varning för ego-inlägg)

I går kväll var jag på föreläsning i Varbergs Kommuns regi! Det var Susanne Pettersson som föreläste. Susanne Pettersson  är en föredetta tennisspelare på elit-nivå. Hon spåddes bli en av de största, men pga av skador så fick livet en annan vinkel. Hon arbetar nu som idrottspsykologisk rådgivare inom elitidrotten och som coach, vägledare inom företagsvärlden, men även som rådgivare för människors välmående.

Hon var så otroligt inspirerande. Inget nytt kom fram, men det är alltid bra att få en uppfräschning och nytändning. Och det gav verkligen Susanne. Hon visade på exempel om hur man hittar sin inre kraft. Hon berättade om Johann Olav Koss som mot alla odds vann OS efter 10 månaders sjukdom, och hur detta inte var hans mål, utan målet var att jobba med fattiga barn i afrika. OS guldet var ett delmål för att få sponsorer...

Hon visade även filmen med far och son Stavros från Britains Got Talent 2009. Om att tro på sig själv och hitta sin egen inre styrka, att göra det som ingen tror är möjligt.

Susanne pratade mycket om mål, tro och vilja. Och framför allt om att det handlar om att ha bestämt sig!

Så igår kväll la jag upp en ny plan. Nu har jag bestämt mig. Så NU KÖR VI!!


pic08.jpg

Kommentarer
Postat av: Camilla S

Nämen... hur många konkreta bevis som helst på att du och Fajta är BÄST!! Det vet vi egentligen, både du och jag - men det är alltid skönt att se det rent objektivt!Nu JÄVLAR, Åsa. Härligt att du har bestämt dig! Kör!!!

2011-02-17 @ 09:04:14
Postat av: Smulan

Med andra ord är det inte målet i sig som är det man ska fokusera på utan delmålen som lägger all grund för att nå det stora målet, det svåra är att sätta delmålen på den nivån så att du alltid klarar dom, det är ju just där som man finner styrkan och bygger tron på sig själv. Kör så det ryker...man har inget att förlora på att försöka ;0)

2011-02-17 @ 10:12:46
Postat av: Heléne, Mick & Tiger

Underbar läsning! Jag känner din energi ändå hit - och självklart kommer du nå dina mål!!! :-)

2011-02-17 @ 11:15:51
URL: http://web.mac.com/jackeoki2/Webbplats
Postat av: Anna - med hund i hälarna

Go Girl!

2011-02-17 @ 12:29:42
URL: http://www.hildings.com
Postat av: Matilda

Klart ni ska, ni är ju grymma. Visa de nu att för att slå sig fram behövs inga genvägar. Bara ett bra grund material och det har ni. Vi kommer heja på er!

2011-02-17 @ 23:36:42
URL: http://www.aquaseers.se
Postat av: Hanna

Bra beslut! Ska stå längst fram och hejja på er, när ni slår de andra på fingrarna!

2011-02-18 @ 10:02:37
URL: http://www.kennelblagul.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Yeah!!!!

Go girl!

2011-02-20 @ 01:43:01
URL: http://vallby.blogg .se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0